Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Пораз од Војводине на Чаиру

Фудбалери Радничког претрпели су пораз у утакмици 19. кола Супер лиге Србије од новосадске Војводине резултатом 0:1. Стрелац јединог поготка на мечу био је Матеус Индио у 49. минуту, након центаршута Андрије Радуловића.

Раднички је на данашњем мечу наступио у следећем саставу
Росић – Јамкам, Војновић, Бакић, Петровић – Пејовић, Илић (од 61. Ивеља) – Јовановић (од 61. Цветковић), Месаровић, (од 82. Стајић), Белаковић – Петров.

Након меча шеф стручног штаба нишког тима, Славољуб Ђорђевић изјавио је да су напоран распоред и притисак у серији од пет везаних тешких мечева узели данак и екипа није имала довољно снаге и концентрације да одигра меч на потребном нивоу да забележи позитиван резултат.

Десило се оно што сам рекао у најави овог меча. Пети дерби за редом, једноставно, три пута момци примају гол на почетку другог дела игре. То је та психолошка криза коју они имају, а ми покушавамо да је решимо. Енергетски су били јако слаби у првом делу, оно што смо спремали, због услова који су били нисмо успели да реализујемо. Друго полувреме су се играчи подигли без обзира на примљен гол. Мислим да смо тада били бољи противник, али и ту је фалио завршни пас. Имали смо две изгледне шансе. Војводина је у првом делу имала једну стопостотну шансу, ми две у настаку. Утакмица је по мом мишљењу требало да се заврши нерешеним резултатом, али то не умањује победу Војводине. Морамо да дигнемо главу и идемо даље, већ у четвртак нас чека утакмица са Железничаром.

 

Први део сезоне Раднички затвара на Чаиру против екипе Железничара из Панчева. Тај меч на програму је у четвртак од 17 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *