ING Software
ING Software

Продаја улазница

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Полусезонске до уторка, 25. фебруара

Продаја ваучера за полусезонске карте траје још у уторак, 25. фебруара на билетарници хале Чаир (од 10х до 18х).

За јужну трибину потребно је издвојити 750 динара, а за источну или западну по 1.500 динара.

Свако ко купи вуачер моћи ће да га замени за полусезонску карту данима када је планирана продаја карата за прву утакмицу на стадиону Чаир која ће бити одиграна 8. марта са Радом.

Једна особа може купити карту за другу особу или више њих само под условом да донесе личну карту или неки други документ особе за коју купује јер полусезонска улазница гласи на име и презиме власника.

При преузимању карата неопходно је да се појави особа на коју гласи полусезонска улазница, да би се избегла било каква могућност малверзације.

Сви они који не буду у прилици уочи прве утакмице да преузму своје полусезонске, моћи це то урадити пред било коју следећу утакмицу током пролећног дела сезоне, на благајнама стадиона.

Раднички мисли и на лепши пол пошто ће за све даме бити бесплатан улаз током целе пролећне полусезоне.

Као и до сада важиће акције које Раднички има. За ученике основних школа у акцији “Ђачки југ” обезбеђен је бесплатан улаз на јужну трибину уз показану ђачку књижицу, али само у присуству родитеља или старатеља који купује карту (или поседује сезонску/полусезонску) за ову трибину. Један родитељ или старатељ може уз своју карту увести највише двоје деце.

За све старије од 65 година Раднички је обезбедио бесплатан улаз на западну трибину уз показивање личне карте на улазу ради потврде.

За најмлађе, децу до 10 година, обезбеђен је бесплатан улаз на свим трибинама стадиона у присуству родитеља или старатеља.

текст: Љубица Стојановиц