ING Software
ING Software

Вести

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ 23.07.2015.

DSCN4636

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ 23.07.2015.

У петак од 20 часова, изабранике Милана Раставца очекује поправни меч у борби за бодове. Противник је млада екипа ОФК Београда, а поводом најаве утакмице, на конференцији за новинаре су присуствовали Милан Раставац, шеф стручног штаба ФК Радничког и Владимир Богдановић, повратник у редове Реала са Нишаве.

Милан Раставац очекује тешку утакмицу али верује да Раднички може до позитивног резултата. 
- Очекује нас тешка утакмица на премијери пред домаћом публиком. Утакмицу очекујемо са нестрпљењем, осећамо се дужним због резултата у прошлој утакмици. Верујемо да имамо добар тим, ниво игре је на високом нивоу. Верујем да можемо да направимо добар резултат и славимо пред нишком публиком, поручио је Раставац који је потом кратко говорио о играчком кадру.

- Што се тиче играчког кадра, тим ће бити појачан за одређени број играча који су стекли право да играју у наредном колу. Верујемо да ће својим искуством допринети да дођемо до циља, рекао је тренер Нишлија.

Ново појачање Радничког, повратник Владимир Богдановић верује у победу против ОФК-е.

-Очекује нас тешка утакмица, играмо против младе екипе која се неће бранити, надам се да ће играчи који истрче на терен, уколико пруже сто посто својих могућности неће бити проблема да се победи ОФК Београд, поручује Богдановић, који се након 9 година враћа у Ниш.

- После девет година вратио сам се у Ниш, доста момака овде познајем. Чекао сам инострани ангажман који није успео. Ја се надам да ћу својим играма, понашањем и залагањем оправдати очекивања. Рекао је нови фудбалер Радничког.

фото и текст Војкан Андрејић

“”””