ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (31)

Милош Радивојевић – једанаесто појачање Радничког

media-share-0-02-01-8605a0a7efde471f59ee07181dee4fdfacebd5567fffe3a0b808488d6892ac11-Picture

Доласком 26-годишњег левог бека Милоша Радивојевића из Вождовца Раднички је додатно појачао конкуренцију на тој позицији, а уједно добио и на искуству. Рођени Београђанин је своју каријеру почео је у београдском Синђелићу, у коме је играо у два наврата, потом је наступао за БСК Борчу, Инђију и Вождовац.

  • Драго ми је што каријеру настављам у Радничком. Нишлије имају одличан тим, велико ми је задовољство да наставим своју каријеру под тренерском палицом Милана Раставца. Услови су одлични, а навијачи увек пружају велику подршку тиму. Високе амбиције које клуб гаји су још један од разлога што сам одлучио да овде наставим каријеру – почиње новајлија у дресу Радничког.

Навијачи „Реала са Нишаве“ Радивојевића најбоље памте по Евроголу који је постигао за екипу Вождовца у 20. колу у сезони 2015/16, а он Нишлијама обећава “искупљење”.

Сплет околности довео је до тога да једини гол у Вождовцу постигнем баш против свог новог клуба.

  • Надам се да ћу имати прилику за “искупљење” и да ћу у наредном периоду постизати голове и за Раднички – каже Радивојевић.

Конкурент на позицији левог бека му је Никола Станковић, некадашњи саиграч из Инђије.

  • Добро се познајем са Николом, играли смо заједно у екипи Инђије. Ради се о сјајном момку и биће ми прави изазов да се са њим борим за минуте на терену, поручује некадашњи играч Змајева.

Милош Радивојевић је једанаесто појачање Радничког у овом прелазном року, а са Нишлијама је потписао уговор на две године.“”””