ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Петровић: Дуго сам чекао гол…

miloš-petrović

У Радничком игра дуже од деценије, али утакмицу са Младошћу из Лучана памтиће дуже од свих. Најпре је, изласком Александра Јовановића из игре, 26-годишњи десни бек понео капитенску траку, а онда му се посрећило да постигне и свој први гол у дресу „Реала са Нишаве“. Иако, за сво ово време на Чаиру, ваљда још само у нападу није играо, Милош Петровић одувек носи надимак Раул, по чувеном голгетеру мадридског Реала, али тек сада за себе може да каже и да је стрелац…

800x600_milos-petrovic-radnickiРаул је миљеник нишке публике, клубу је приступио давне 2002. године, а један је од ретких фудбалера који током каријере није мењао клуб. За сениорску екипу Радничког одиграо је више од 200 мечева. На опште одушевљење навијача, јучерашњу партију крунисао је и својим првим поготком за Раднички…

  • Гол у Радничком сам дуго прижељкивао и чекао. За мене је то посебан тренутак и дуго ћу памтити тај осећај. Оно што је сигурно, овај гол ће доста утицати на моје самопоуздање, нарочито када су офанзивни задаци у питању – поручује искусни дефанзивац.

Задовољство повећава и чињеница да је „првенац“ у дресу Радничког постигао са капитенском траком на руци:

  • Сигурно је да је сваком фудбалеру од великог значаја да носи капитенску траку клуба за који живи… Но, у тренутку постизања гола о томе нисам много размишљао, било ми је битно само да убацимо још једну лопту иза леђа Крзнарића и „оверимо“ победу. Знали смо да ће ова утакмица имати јак темпо и да је Младост одлично физички припремљена, али били смо стрпљиви и то нам се на крају исплатило. Честитам свим својим саиграчима, борили смо се и ниједног тренутка нисмо одустајали од победе. На крају смо се изборили и тријумфално изашли из утакмице – каже Петровић.

Задњи везни, штопер, десни бек… Петровић, једноставно, зна фудбал и може све да игра. Уз то, у најбољим је фудбалским годинама, иако се чини да је у Радничком одувек. Тек ћемо ми убирати бенефите од нашег Раула, не сумњајте у то!