ING Software
ING Software

Из медија

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Сазнајте шта други медији пишу о нашем клубу. Сазнајте занимљиве приче из славне прошлости клуба и информишите се о актуелним дешавањима. Позвани сте да на овој страни поделите са нама своје приче и сећања.

Булатовић: Вратимо Раднички тамо где припада

vlcsnap-2017-02-15-20h02m13s468

305c3934493482bcd70f3fd0b2a2cbc1


Градоначелник Ниша Дарко Булатовић уприличио је пријем за руководство, стучни штаб и фудбалере Радничког.

vlcsnap-2017-02-15-20h02m43s015Реал са Нишаве одбројава сате до уласка у наставак сезоне, а Булатовић је истако да би волео да ово дружење у Градској кући представља предвечерје полусезоне која ће после више од три деценије обезбедили излазак на европску сцену.Први човек Ниша је у свом обраћању подсетио играче на важност коју носи дрес Радничког и мотивисао их да у наредним мечевима буду још бољи, борбенији и пожртвованији.

Тренер Радничког Милан Раставац похвалио је сарадњу градских структура са клубом и додао да таква сарадња није уобичајна за друге градове у Србији.

vlcsnap-2017-02-15-20h03m00s656Испред играча присутнима се обратио Владимир Волков. Oн је истакао да је препознао спремност Радничког да ниже успехе и избори Европу, тако да се није много двоумио приликом позива да дође у „Реал са Нишаве“.

Годинама уназад нишки љубитељи фудбала сањају заједнички сан, а то је повратак на велику сцени. Амбициозни стучни штаб, искусни и поуздани играчи, као и звучна појачања наговештавају да ће Раднички на крају сезоне заузети место које му са великим правом и припада.

На том путу Град Ниш је велики ветар у леђа и прави ослонац, али ће своју енергију морати да усмери и на завршетак радова на стадиону, како Раднички своје евентуалне европске мечеве не би играо ван „Чаира“.