ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

Станојевић хвали „штимунг“

Stanoje crop– Miroslav Todorović

Милош Станојевић (23), поуздани везни играч Радничког, у Анталији се са саиграчима припрема за наставак сезоне. Али, припреме не служе само за извршавање напорних обавеза, на њима се стичу у учвршћују пријатељства. Рођени Ваљевац има само речи хвале за саиграче.

  • stanojeДобро радимо, имамо по два тренинга дневно. Много пажње се посвећује и најситнијим детаљима и све је припремљено са циљем да се из припремног периода извуче оно најбоље по нас. Јесте напорно, у овом делу припрема ноге су тешке и сваки слободан тренутак, а нема их много, користимо за одмор – каже Станојевић.

Због тога што овај део припрема захтева велике напоре и максималну концентрацију, а дужи боравак у једном месту увек носи и ризик од монотоније, од велике важности је и добра атмосфера. По Станојевићевим речима, за „штимунг“ је задужен његов цимер, Никола Станковић.

  • radničkovciНикола је саиграч и цимер каквог само пожелети могу. Ради се о сјајном момку, који се увек труди да смо сви насмејани. Тако је и сада и баш ми је драго што смо цимери, јер и да сам тражио, бољег сигурно не бих нашао – каже некадашњи везиста Младости из Лучана, Рада и Напретка из Крушевца.

Станојевића нарочито радује то што се Павле Попара потпуно опоравио и поново конкурише за најбољи састав:

  • Попара је искусан фудбалер, од кога може много да се научи. Пре свега је добар момак, увек је расположен и отворен за разговор, а ја то нарочито ценим – каже Станојевић.

Раднички је у првој контролној утакмици изгубио од Славије из Софије 3:2, али већ сутра је на реду нова провера у дуелу са Ска енергијом, трећепласираним тимом руске Друге лиге.

  • Утакмица са Бугарима била је тешка, тек смо кренули са припремама и умор нас је брзо стигао. Ипак, и у том мечу било је добрих момената, а верујем да ћемо већ у мечу са Русима показати да смо напредовали и да ћемо се приказати у бољем издању – каже фудбалер који игра на позицији „задњег везног“.

Раднички и Ска енергија из Хабаровска почеће дуел у 17 сати по локалном, односно у 15.00 по нашем времену.

насловна фотографија: М.Тодоровић