ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Станојевић хвали „штимунг“

Stanoje crop– Miroslav Todorović

Милош Станојевић (23), поуздани везни играч Радничког, у Анталији се са саиграчима припрема за наставак сезоне. Али, припреме не служе само за извршавање напорних обавеза, на њима се стичу у учвршћују пријатељства. Рођени Ваљевац има само речи хвале за саиграче.

  • stanojeДобро радимо, имамо по два тренинга дневно. Много пажње се посвећује и најситнијим детаљима и све је припремљено са циљем да се из припремног периода извуче оно најбоље по нас. Јесте напорно, у овом делу припрема ноге су тешке и сваки слободан тренутак, а нема их много, користимо за одмор – каже Станојевић.

Због тога што овај део припрема захтева велике напоре и максималну концентрацију, а дужи боравак у једном месту увек носи и ризик од монотоније, од велике важности је и добра атмосфера. По Станојевићевим речима, за „штимунг“ је задужен његов цимер, Никола Станковић.

  • radničkovciНикола је саиграч и цимер каквог само пожелети могу. Ради се о сјајном момку, који се увек труди да смо сви насмејани. Тако је и сада и баш ми је драго што смо цимери, јер и да сам тражио, бољег сигурно не бих нашао – каже некадашњи везиста Младости из Лучана, Рада и Напретка из Крушевца.

Станојевића нарочито радује то што се Павле Попара потпуно опоравио и поново конкурише за најбољи састав:

  • Попара је искусан фудбалер, од кога може много да се научи. Пре свега је добар момак, увек је расположен и отворен за разговор, а ја то нарочито ценим – каже Станојевић.

Раднички је у првој контролној утакмици изгубио од Славије из Софије 3:2, али већ сутра је на реду нова провера у дуелу са Ска енергијом, трећепласираним тимом руске Друге лиге.

  • Утакмица са Бугарима била је тешка, тек смо кренули са припремама и умор нас је брзо стигао. Ипак, и у том мечу било је добрих момената, а верујем да ћемо већ у мечу са Русима показати да смо напредовали и да ћемо се приказати у бољем издању – каже фудбалер који игра на позицији „задњег везног“.

Раднички и Ска енергија из Хабаровска почеће дуел у 17 сати по локалном, односно у 15.00 по нашем времену.

насловна фотографија: М.Тодоровић