ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

Стефан Илић: Помоћи ћу Радничком да оде у Европу

s.ilić

ilic_stefanМлада нада српског фудбала Стефан Илић, након месец дана проведених у Нишу, задовољан је условима и атмосфером у тиму. Очекује да ће бити запамћен као један од оних играча који су Раднички одвели у Европу.

  • Први утисци су одлични. Екипа је сјајна јер има бројних добрих и квалитетних играча коју су ту дуже време. Када се том искуству додају и квалитетна појачања која су дошла, мислим да може доста да се очекује у наставку сезоне – каже за нас сајт Илић. Он истиче да су га саиграчи одлично прихватили. Додао је и да неке од играча зна од раније и да је реч о супер момцима.
  • У наставку сезоне очекујем да играм и скупим доста минута и голова и тако помогнем Радничком да избори што бољи пласман на табели – наглашава Илић.

    Он је рођен у Крагујевцу, игра на позицији крилног нападача, а у млађим категоријама бранио је боје београдског Партизана. Афирмацију је стекао у суботичком Спартаку, након чега се преселио у екипу Црвене звезде. Забележио је већи број наступа за млађе репрезентативне селекције Србије (У18,У19,У20) и био део екипе која је 2015. године освојила Светско првенство у20 на Новом Зеланду.