ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Remi u Lučanima

456

Младост и Раднички одиграли 2:2 у Лиги „Б“ тимова, стрелци за Нишлије Траванчић и Којић из пенала.

Раставац: Задовољан сам провером, најважније је да се нико није повредио…


 

Викенд резервисан за репрезентативне акције фудбалери Радничког искористили су за гостовање у Лучанима, где су са домаћом Младошћу играли 2:2 (2:2) у новоформираној Лиги „Б“ тимова. Утакмица је била отворена и веома занимљива , а резултатски је била решена већ у првом полувремену. Обојица тренера искористила су право на свих седам измена. Тренер Нишлија Милан Раставац резервисте је „активирао“ у 60. минуту, а једино је Павле Попара заменио Сашу Стојановића већ у полувремену утакмице.

Раднички је повео сјајним голом Анида Траванчића у 19. минуту. Примио је све бољи фудбалер нишког тима лопту на 25 метара од гола домаћина, имао времена да је намести на „левицу“, а онда послао прави торпедо у саме ракље. Крзнарић је начинио параду, али је њоме само улепшао погодак – 0:1.

Младост је изједначила голом Обиоре Одите. Радивојевић се убацио из другог плана по десном боку, а онда упутио одличан центаршут „на другу стативу“, где се нашао бивши фудбалер Партизана и сместио лопту у мрежу – 1:1.

1213Убрзо је Младост преокренула резултат. После једне изгубљене лопте на средини терена, Нишлије су покушале осфсајд замком да зауставе контру домаћина, али у томе нису успели, а казнио их је Радивојевић поготком у 38. минуту – 2:1.

Но, само неколико минута касније, Којић се пробијао у шеснаестерац домаћих, а онда је био оборен и судија Милановић је показао на белу тачку. Супротно неписаном правилу да играч над којим је начињен пенал не би требало и да га изведе, центарфор Радничког је преузео одговорност и савладао Крзнарића – 2:2.

И у другом полувремену је било шанси на обе стране, али резултат се више није мењао. Раднички је у Лучанима наступио без Марка Мркића, који је у саставу репрезентације Србије до 20 година, те лакше повређеног Владимира Волкова.

Тренер Нишлија Милан Раставац био је задовољан приказаним:

-Имали смо одличну проверу против веома доброг противника, на врло квалитетном терену. Утакмица нам је послужила да проверимо тренутне могућности, пружили смо шансу свим играчима на које смо могли да рачунамо и, искрено, најважније је да се нико није повредио, јер нас очекује дерби са Партизаном који дочекујемо у добром расположењу и са великим амбицијама – рекао је шеф струке нишког тима по завршетку првог меча Радничког у Лиги „Б“ тимова.

 


 

 

МЛАДОСТ – РАДНИЧКИ 2:2 (2:2)
Лучани, 25. марта.
Стадион Младости.
Судија: Милош Милановић (Ћуприја).
Стрелци: -0:1 Траванчић 19. -1:1 Одита 31. -2:1 Радивојевић 38. -2:2 Којић (из пенала) 42.
МЛАДОСТ: Крзнарић, Андрић, Пешић, Иван Милошевић, Богдан Милошевић, Пејовић, Тумбасевић, Радивојевић, Милосављевић, Јовановић, Одита. Играли су још: Зечевић, Шатара, Протић, Саничанин, Гаврић, Бојовић, Павловић.
РАДНИЧКИ: Зоговић, Александар Јовановић, Живковић, Перендија, Петровић, Томић, Стојановић, Арсић, Траванчић, Нома, Којић. Играли су још: Бајић, Булатовић, Попара, Душан Живковић, Станојевић, Апостоловић, Илић.