ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Безбедност у првом плану

18527908_1511711882206710_6311050664800612462_n

Утакмица 36. кола Суперлиге Србије између ФК „Радничког“ и ФК Партизан“ која ће бити одиграна у среду 17.05.2017. са почетком од 19 часова проглашена је утакмицом високог ризика и изискује максималну мобилност свих безбедносних структура које учествују у организацији.

На састанку којем су присуствовали представници оба клуба, ФСС-а, МУП-а и редарске службе установљени су детаљи организације предстојеће утакмице. Биће ангажован максималан број људства, како би све на стадиону и око њега протекло у најбољем могућем реду. То је више од 200 редара, док ће полиција по линији рада, који практикује, одредити број својих припадника за обезбеђење актера предстојеће утакмице.

Такође, на састанку посвећеном организацији ове утакмице било је речи о свему што би могло да представља и најмању претњу за безбедност, са напоменом да ће значајну улогу имати и навијачи оба клуба.

Навијачима предлажемо да на време купе улазнице, а да за долазак до стадиона користе јавни превоз. Такође, молимо све љубитеље фудбала да на стадион дођу што раније како се на улазима не би створила гужва. Због појачане контроле на улазима стадиона, гледаоци су у обавези да код себе имају један од личних докумената (личну карту, пасош или возачку дозволу)

На дан одигравања меча улица 9. бригаде, као и прилази стадиону биће затворени за саобраћај. Док ће на самом мечу бити постављено неколико камера за снимање утакмице.