ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Bezbednost u prvom planu

18527908_1511711882206710_6311050664800612462_n

Utakmica 36. kola Superlige Srbije između FK „Radničkog“ i FK Partizan“ koja će biti odigrana u sredu 17.05.2017. sa početkom od 19 časova proglašena je utakmicom visokog rizika i iziskuje maksimalnu mobilnost svih bezbednosnih struktura koje učestvuju u organizaciji.

Na sastanku kojem su prisustvovali predstavnici oba kluba, FSS-a, MUP-a i redarske službe ustanovljeni su detalji organizacije predstojeće utakmice. Biće angažovan maksimalan broj ljudstva, kako bi sve na stadionu i oko njega proteklo u najboljem mogućem redu. To je više od 200 redara, dok će policija po liniji rada, koji praktikuje, odrediti broj svojih pripadnika za obezbeđenje aktera predstojeće utakmice.

Takođe, na sastanku posvećenom organizaciji ove utakmice bilo je reči o svemu što bi moglo da predstavlja i najmanju pretnju za bezbednost, sa napomenom da će značajnu ulogu imati i navijači oba kluba.

Navijačima predlažemo da na vreme kupe ulaznice, a da za dolazak do stadiona koriste javni prevoz. Takođe, molimo sve ljubitelje fudbala da na stadion dođu što ranije kako se na ulazima ne bi stvorila gužva. Zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, gledaoci su u obavezi da kod sebe imaju jedan od ličnih dokumenata (ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu)

Na dan odigravanja meča ulica 9. brigade, kao i prilazi stadionu biće zatvoreni za saobraćaj. Dok će na samom meču biti postavljeno nekoliko kamera za snimanje utakmice.