ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Честитамо Партизану на победи ван терена

17103821_1444135408964358_7119956071381865301_n

Након утакмице са Партизаном можемо да констатујемо да су константним притиском на судије и јавност успели да остваре унапред зацртани циљ. Раднички је најгрубље покраден јер су судијске одлуке директно утицале на исход утакмице. О њиховој манипулацији говори и чињеница да су дан пре одлуке, објавили да они “знају” да ће судити Бојан Николић, чиме су намерно обманули јавност како би судили они који њима оцигледно одговарају.

Убеђени смо да би ток утакмице био потпуно другачији да је судија у 5. минуту показао црвени картон због грубог ударца главом у стомак нашег играча. Уосталом, на утакмици је био евидентан низ грубих стартова против наших фудбалера које судије нису „виделе“ или нису желеле да виде. Нећемо ни да говоримо о свирању непостојећих офсајда, што се може видети на снимцима.

Разочарани смо тиме да је 14.000 хиљада заљубљеника у спорт (напомињемо да смо продали 14.000 карата, за разлику од неких који једва сакупе 10.000 гледалаца делећи бесплатне улазнице) уместо да ужива у лепој фудбалској представи наших најбољих клубова на Чаиру, видело још једну утакмицу у којој је централна фигура био судија.

Такође, блефирањем око негирања одлуке у вези присуства тренера Марка Николића, али и имплицирањем да у Ниш воде кувара како их неко не би отровао током боравка у Нишу, показали су на шта су спремани како би себи створили услове за победу, иако су тиме унизили спорт. Извртање чињенице да неко води са собом кувара, односно стављање у контекст да неко планира да их отрује, дубоко вређа разум ако се зна да тај кувар иде са њима последњих 10 година, али не да им кува, већ да саставља јеловник.

Опструкција српског фудбала и фер игре је успела, тако да честитамо Партизану на победи ван терена.