ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Саопштење за јавност

vesti-sa-caira-radnicki

ФК „Раднички“ је јуче био брутално нападнут и оптужен за бројне измишљене и фабриковане афере. Након јучерашње утакмице намеће се питање у чијој кухињи је све то осмишљено.

Сада је очигледно да је све било урађено како би се дала предност фаворизованим фудбалским клубовима, пошто до бодова не могу да дођу фер игром на терену. Симптоматично је да су на крају медији поверовали у лаж и муњевито пренели непроверену информацију коју су пласирали „лажни синдикалци“ и самопрозвани борци за правду. ФК „Раднички“ пита, коме је у интересу да се у јавности игра са поштењем и чашћу свих запослених у нашем колективу. И сада, као и неколико пута раније се показало да је у Србији најлакше нападати људе који раде и труде се да остваре што боље резултате. Такође, по ко зна који пут, пласирају се оптужбе које немају покриће, а без икаквих последица по оне који блате наш клуб. Занима нас, да ли ћемо сада, уместо неоснованих оптужби добити извињење, које и те како заслужујемо.

Лажним оптужбама извршен је огроман притисак на нас, који се повећава из дана у дан, како се приближава крај првенства. Овако нешто је недопустиво, и Раднички ће инситирати да се открију они који стоје иза овога. Надамо се да су сада задовољни сви ти такозвани душебрижници српског фудбала, који су неспортским понашањем унизили спорт. Нажалост негативни коментари и константни напади на ФК „Раднички“ одразили су се на јучерашњу утакмицу. Очигледно је да су те крајње манипулације оставиле трага на фудбалере који нису могли да издрже психолошки притисак, тако да нису успели да дођу до победе на терену.

Управа нишког клуба упорно покушава да средиште свега усмери на терен, да квалитет докаже током 90 минута чисте игре, али други не желе фер плеј. Други мисле да се утакмице решавају ван терена и ван интервала између два судијска звиждука.