ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Саопштење за јавност

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

ФК Раднички пита Фудбалски савез Србије и Судијску комисију да ли ће бити санкционисани они који су својим грешкама, намерним или случајним, дефинитивно утицали на ток утакмице са Партизаном и то у корист црно-белих.

Позивамо надлежне да јавно кажу да ли је ударац у стомак нашег играча у 5. минуту утакмице био за картон, независно да ли је реч о жутом или црвеном. Невероватно је да су грубо ударање Уроша Ђурђевића главом Радоша Булатовића видели сви, осим судије, али остављамо простор надлежнима да они дају своју оцену. Уједно их питамо да ли су они видели офсајд Немање Којића, који је свирао помоћни судија, иако је очигледно да је он скоро два метара од линије офсајда. Грешити је људски, али као клубу најспорније нам је то што је помоћни судија, који је то свирао, имао одличан преглед ситуације а опет није видео разлику од скоро два метара. Посебно је интересантно да се ради о помоћном судији, који има само једногодишње искуство у Суперлиги. Зато се и питамо у чијем интересу је да неко без искуства суди меч који је одлучивао о судбини нашег клуба, а можда и првенства.

Како би правда била задовољена и спречило се понављање оваквих ствари у будућности тражимо од ФСС и Судијске комисије да заузму став по овим питањима и утврде ко је кривац, а затим га и прописно санкционишу. Раднички ће на овоме инсистирати јер сматрамо да не сме да остане никаква сенка и неразјашњене ситуације када је реч о српском фудбалу.