ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Saopštenje za javnost

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

FK Radnički pita Fudbalski savez Srbije i Sudijsku komisiju da li će biti sankcionisani oni koji su svojim greškama, namernim ili slučajnim, definitivno uticali na tok utakmice sa Partizanom i to u korist crno-belih.

Pozivamo nadležne da javno kažu da li je udarac u stomak našeg igrača u 5. minutu utakmice bio za karton, nezavisno da li je reč o žutom ili crvenom. Neverovatno je da su grubo udaranje Uroša Đurđevića glavom Radoša Bulatovića videli svi, osim sudije, ali ostavljamo prostor nadležnima da oni daju svoju ocenu. Ujedno ih pitamo da li su oni videli ofsajd Nemanje Kojića, koji je svirao pomoćni sudija, iako je očigledno da je on skoro dva metara od linije ofsajda. Grešiti je ljudski, ali kao klubu najspornije nam je to što je pomoćni sudija, koji je to svirao, imao odličan pregled situacije a opet nije video razliku od skoro dva metara. Posebno je interesantno da se radi o pomoćnom sudiji, koji ima samo jednogodišnje iskustvo u Superligi. Zato se i pitamo u čijem interesu je da neko bez iskustva sudi meč koji je odlučivao o sudbini našeg kluba, a možda i prvenstva.

Kako bi pravda bila zadovoljena i sprečilo se ponavljanje ovakvih stvari u budućnosti tražimo od FSS i Sudijske komisije da zauzmu stav po ovim pitanjima i utvrde ko je krivac, a zatim ga i propisno sankcionišu. Radnički će na ovome insistirati jer smatramo da ne sme da ostane nikakva senka i nerazjašnjene situacije kada je reč o srpskom fudbalu.