ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Саопштење за јавност ФК Раднички

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

ФК „Раднички“ позива „Партизан“ да, осим УЕФА, позове и ФИФА ако мисле да ће тако бити сигурнији по питању регуларности утакмице.

„Раднички“ ће, као и увек, у сваком мечу ићи на победу, а изузетак неће бити ни утакмица са „Партизаном“, а ни „Звездом“. Наш клуб се нашао у унакрсној ватри између „Звезде“ и „Партизана“. Сматрамо да је доста да у њиховом сукобу доводе у питање нашу част.

„Раднички“, као и остали клубови, уморни су од њиховог препуцавања. Уосталом, своје спекулације нека оставе као оправдање за своје будуће неуспехе. Сматрамо да су недавна саопштења Партизана још један покушај притиска на нас. Показало се више пута у претходном периоду да „ко о чему“ Партизан о поштењу. Најпре су се жалили због судија, који још нису одређени, чиме су опет покушали да утичу, по старој опробаној методи на избор судија.

„Раднички“ не зна ко ће бити судија на утакмици, нити смо се бавили тиме. Због спорта и фер-плеја „Партизан“ мора да престане да изиграва пророка или баба Вангу, јер то што раде није ништа друго него покушај да утичу на избор судија и ишод утакмице, на шта се управо они константно жале. У сваком случају, наш „Раднички“ ће се борити против оба клуба, јер је наш циљ да заиграмо у Европи.