ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Saopštenje za javnost FK Radnički

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

FK „Radnički“ poziva „Partizan“ da, osim UEFA, pozove i FIFA ako misle da će tako biti sigurniji po pitanju regularnosti utakmice.

„Radnički“ će, kao i uvek, u svakom meču ići na pobedu, a izuzetak neće biti ni utakmica sa „Partizanom“, a ni „Zvezdom“. Naš klub se našao u unakrsnoj vatri između „Zvezde“ i „Partizana“. Smatramo da je dosta da u njihovom sukobu dovode u pitanje našu čast.

„Radnički“, kao i ostali klubovi, umorni su od njihovog prepucavanja. Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe. Smatramo da su nedavna saopštenja Partizana još jedan pokušaj pritiska na nas. Pokazalo se više puta u prethodnom periodu da „ko o čemu“ Partizan o poštenju. Najpre su se žalili zbog sudija, koji još nisu određeni, čime su opet pokušali da utiču, po staroj oprobanoj metodi na izbor sudija.

„Radnički“ ne zna ko će biti sudija na utakmici, niti smo se bavili time. Zbog sporta i fer-pleja „Partizan“ mora da prestane da izigrava proroka ili baba Vangu, jer to što rade nije ništa drugo nego pokušaj da utiču na izbor sudija i išod utakmice, na šta se upravo oni konstantno žale. U svakom slučaju, naš „Radnički“ će se boriti protiv oba kluba, jer je naš cilj da zaigramo u Evropi.