ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Саопштење за јавност ФК Раднички

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

Због негативних коментара Мирка Поледице у медијима у којима се спомиње вечерашња утакмица у контексту нереалних квота у кладионицама управа ФК Радничког истиче да се овај клуб бави фудбалом, а не квотама, које уосталом одређују кладионице.

Ово је још један напад на нишки клуб, јер је очигледно да многе боли наш успех и не могу да нам опросте што смо успели у оном о чему други само сањају. Уосталом, коментари на рачун вечерашње утакмице на тенденциозан и малициозан начин покушавају да умање и омаловаже вишемесечни труд Радничког, на челу са новом управом, да се нишки клуб спаси и доведе до европског такмичења. Када се говори о кладионицама и квотама нагласили бисмо и да су прогнозе пре неколико месеци, када је нова управа преузела Раднички, биле да ће се клуб угасити, али у кратком временском року великим улагањима у спорт и игру успели смо да избегнемо финансијски крах и сада се боримо за улазак у Европу.

 

Нас не интересују кладионице и квоте и овом приликом молимо све кладиноничаре да избаце Раднички из свих будућих понуда за клађење, како злонамерници попут Мирка Поледице не би на овај начин покушавали да нас саботирају на нашем путу ка Евопи. Подсетићемо и да је слична ситуација са квотама била и уочи гостовања у Лучанима, па је Раднички изгубио од Младости. Нећемо дозволити да се манипулише разном статистиком како би се Раднички приказао у што негативнијем контексту.

Сматрамо да је ово још један притисак на нас, како би покушали да нас индиспонирају уочи вечерашњег гостовања. Раднички увек иде на победу, независно од тога са ким игра, или да ли је домаћин или гост. Тако ће бити и вечерас, али и у предстојећим утакмицама са Партизаном и Црвеном звездом.