ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Saopštenje za javnost FK Radnički

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

Zbog negativnih komentara Mirka Poledice u medijima u kojima se spominje večerašnja utakmica u kontekstu nerealnih kvota u kladionicama uprava FK Radničkog ističe da se ovaj klub bavi fudbalom, a ne kvotama, koje uostalom određuju kladionice.

Ovo je još jedan napad na niški klub, jer je očigledno da mnoge boli naš uspeh i ne mogu da nam oproste što smo uspeli u onom o čemu drugi samo sanjaju. Uostalom, komentari na račun večerašnje utakmice na tendenciozan i maliciozan način pokušavaju da umanje i omalovaže višemesečni trud Radničkog, na čelu sa novom upravom, da se niški klub spasi i dovede do evropskog takmičenja. Kada se govori o kladionicama i kvotama naglasili bismo i da su prognoze pre nekoliko meseci, kada je nova uprava preuzela Radnički, bile da će se klub ugasiti, ali u kratkom vremenskom roku velikim ulaganjima u sport i igru uspeli smo da izbegnemo finansijski krah i sada se borimo za ulazak u Evropu.

 

Nas ne interesuju kladionice i kvote i ovom prilikom molimo sve kladinoničare da izbace Radnički iz svih budućih ponuda za klađenje, kako zlonamernici poput Mirka Poledice ne bi na ovaj način pokušavali da nas sabotiraju na našem putu ka Evopi. Podsetićemo i da je slična situacija sa kvotama bila i uoči gostovanja u Lučanima, pa je Radnički izgubio od Mladosti. Nećemo dozvoliti da se manipuliše raznom statistikom kako bi se Radnički prikazao u što negativnijem kontekstu.

Smatramo da je ovo još jedan pritisak na nas, kako bi pokušali da nas indisponiraju uoči večerašnjeg gostovanja. Radnički uvek ide na pobedu, nezavisno od toga sa kim igra, ili da li je domaćin ili gost. Tako će biti i večeras, ali i u predstojećim utakmicama sa Partizanom i Crvenom zvezdom.