ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Упознавање новог шефа стручног штаба са фудбалерима

Петер Пакулт са играчима

Након преподневне конференције за медије која је одржана поводом промоције новог шефа стручног штаба, на Чаиру је обављена и прва прозивка фудбалера Радничког. Прозивку је обавио, од данас званично нови тренер Нишлија, Петер Пакулт. На терену су му помагали први помоћник Бобан Дмитровић и тренер голмана Мирослав Кине Станковић.

Нови шеф струке је најпре у свлачионици одржао петнаестоминутни састанак, упознао се са играчима и предочио им план рада за предстојећи период припрема. Потом су се преселили на травнати терен стадиона Чаир где су најпре, подељени у три групе вежбали пас игру, а потом одиграли и међусобни дуел, подељени у наранџасти и жути тим. Тренирало се нешто слабијим интензитетом па је тренинг након 90ак минута приведен крају.

На Чаиру је данас виђено доста познатих лица, осим фудбалера са актуелним уговорима у клубу било је ту и омладинаца који претендују за прикључење првом тиму, потом играча који су враћени са позајмица али и нових лица која ће се трудити да се игром и залагањем наметну стручном штабу. Шефу стручног штаба Радничког данас су се одазвали следећи играчи:

Тренинг првог тимаСаша Стојановић, Павле Попара, Лазар Ранђеловић, Андреја Апостоловић, Милош Петровић, Александар Јовановић, Ријота Нома, Никола Стевановић, Алекса Јовановић, Никола Митровић, Алекса Ивановић, Саша Домић, Никола Сускић, Марко Листеш, Марко Бранковић, Душан Живковић, Лазар Анђелковић, Лазар Костић, Марко Стојановић, Александар Арсић, Никола Петковић, Младен Митровић, Милорад Којић, Никола Крстић, Младен Стојиљковић, Владимир Бајић, Лазар Николић, Александар Пешић, Петар Богдановић, Немања Љубисављевић, Марко Томић, Милош Станојевић, Лазар Арсић, Петар Крстић, Никола Станковић и Марко Мркић. Екипи ће се накнадно прикључити Радош Булатовић и Анид Траванчић.

У наредним данима биће одлучено и где ће екипа обавити базични део припрема, који је планиран за наредну недељу. Пре одласка на припреме извршиће се обавезни медицински прегледи свих појединаца а исти поступак планиран је и по повратку у Ниш.