ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Upoznavanje novog šefa stručnog štaba sa fudbalerima

Peter Pakult sa igračima

Nakon prepodnevne konferencije za medije koja je održana povodom promocije novog šefa stručnog štaba, na Čairu je obavljena i prva prozivka fudbalera Radničkog. Prozivku je obavio, od danas zvanično novi trener Nišlija, Peter Pakult. Na terenu su mu pomagali prvi pomoćnik Boban Dmitrović i trener golmana Miroslav Kine Stanković.

Novi šef struke je najpre u svlačionici održao petnaestominutni sastanak, upoznao se sa igračima i predočio im plan rada za predstojeći period priprema. Potom su se preselili na travnati teren stadiona Čair gde su najpre, podeljeni u tri grupe vežbali pas igru, a potom odigrali i međusobni duel, podeljeni u narandžasti i žuti tim. Treniralo se nešto slabijim intenzitetom pa je trening nakon 90ak minuta priveden kraju.

Na Čairu je danas viđeno dosta poznatih lica, osim fudbalera sa aktuelnim ugovorima u klubu bilo je tu i omladinaca koji pretenduju za priključenje prvom timu, potom igrača koji su vraćeni sa pozajmica ali i novih lica koja će se truditi da se igrom i zalaganjem nametnu stručnom štabu. Šefu stručnog štaba Radničkog danas su se odazvali sledeći igrači:

Trening prvog timaSaša Stojanović, Pavle Popara, Lazar Ranđelović, Andreja Apostolović, Miloš Petrović, Aleksandar Jovanović, Rijota Noma, Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Nikola Mitrović, Aleksa Ivanović, Saša Domić, Nikola Suskić, Marko Listeš, Marko Branković, Dušan Živković, Lazar Anđelković, Lazar Kostić, Marko Stojanović, Aleksandar Arsić, Nikola Petković, Mladen Mitrović, Milorad Kojić, Nikola Krstić, Mladen Stojiljković, Vladimir Bajić, Lazar Nikolić, Aleksandar Pešić, Petar Bogdanović, Nemanja Ljubisavljević, Marko Tomić, Miloš Stanojević, Lazar Arsić, Petar Krstić, Nikola Stanković i Marko Mrkić. Ekipi će se naknadno priključiti Radoš Bulatović i Anid Travančić.

U narednim danima biće odlučeno i gde će ekipa obaviti bazični deo priprema, koji je planiran za narednu nedelju. Pre odlaska na pripreme izvršiće se obavezni medicinski pregledi svih pojedinaca a isti postupak planiran je i po povratku u Niš.