ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (7)

Мотивација на највишем нивоу пред дуел са Црвеном звездом

pakult press 21072017

На данашњој конференцији за новинаре одржаној у „прес“ сали СЦ „Чаир“ шеф стручног штаба ФК “Раднички” Петер Пакулт говорио је о предстојећем домаћем првенству, као и о очекивањима од меча са Црвеном звездом у недељу 23. јула у Београду. Осим њега на конференцији је говорио и актуелни капитен нишког тима Александар Јовановић.

Тренер Пакулт је изјавио да је генерално задовољан како су протекле припреме на Копаонику, имајући у виду да је требало времена да се фудбалери навикну на нови начин рада који је он донео у клуб. Што се тиче меча са Црвеном звездом, нагласио је да је реч о једном од водећих клубова у Србији и због тога ће Раднички морати да покаже више, како би могао да парира Звезди.

- Задовољни смо што првенство почињемо против једног таквог противника, који и ове године претендује на највише место на табели. Мислим да ће концетрација код играча баш због тога бити на највишем нивоу. Због тренутног дефицита у тиму, јер је доста играча отишло из клуба, мораћемо много више да трчимо него раније. Сматрам да ћемо мало шанси имати у недељу и оне које добијемо морамо паметно да искористимо – нагласио је шеф стручног штаба. Он је напоменуо да не жели да открива ко ће од играча бити у првој постави за утакмицу против Црвене звезде, јер је такав његов принцип рада, односно да прво тим сазна ко ће играти на утакмици па тек онда новинари, али да има јасан план ко ће уграти у недељу.

Капитен Јовановић се осврнуо на чињеницу да ће због промењеног система игре и саме промене тренера овај меч бити један од захтевнијих и тежих за Раднички. Он је додао да су физички изузетно спремни на све што им предстоји, јер никада до сада нису имали теже припреме. Он је нагласио и да наду полаже у младу екипу, која ће из кола у коло играти све боље. Према његовим речима, циљ у свакој утакмици је победа, како би се што боље пласирали на табели и укључили у борбу за Европу.