ING Software
ING Software

Vesti

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (7)

Motivacija na najvišem nivou pred duel sa Crvenom zvezdom

pakult press 21072017

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u „pres“ sali SC „Čair“ šef stručnog štaba FK “Radnički” Peter Pakult govorio je o predstojećem domaćem prvenstvu, kao i o očekivanjima od meča sa Crvenom zvezdom u nedelju 23. jula u Beogradu. Osim njega na konferenciji je govorio i aktuelni kapiten niškog tima Aleksandar Jovanović.

Trener Pakult je izjavio da je generalno zadovoljan kako su protekle pripreme na Kopaoniku, imajući u vidu da je trebalo vremena da se fudbaleri naviknu na novi način rada koji je on doneo u klub. Što se tiče meča sa Crvenom zvezdom, naglasio je da je reč o jednom od vodećih klubova u Srbiji i zbog toga će Radnički morati da pokaže više, kako bi mogao da parira Zvezdi.

- Zadovoljni smo što prvenstvo počinjemo protiv jednog takvog protivnika, koji i ove godine pretenduje na najviše mesto na tabeli. Mislim da će koncetracija kod igrača baš zbog toga biti na najvišem nivou. Zbog trenutnog deficita u timu, jer je dosta igrača otišlo iz kluba, moraćemo mnogo više da trčimo nego ranije. Smatram da ćemo malo šansi imati u nedelju i one koje dobijemo moramo pametno da iskoristimo – naglasio je šef stručnog štaba. On je napomenuo da ne želi da otkriva ko će od igrača biti u prvoj postavi za utakmicu protiv Crvene zvezde, jer je takav njegov princip rada, odnosno da prvo tim sazna ko će igrati na utakmici pa tek onda novinari, ali da ima jasan plan ko će ugrati u nedelju.

Kapiten Jovanović se osvrnuo na činjenicu da će zbog promenjenog sistema igre i same promene trenera ovaj meč biti jedan od zahtevnijih i težih za Radnički. On je dodao da su fizički izuzetno spremni na sve što im predstoji, jer nikada do sada nisu imali teže pripreme. On je naglasio i da nadu polaže u mladu ekipu, koja će iz kola u kolo igrati sve bolje. Prema njegovim rečima, cilj u svakoj utakmici je pobeda, kako bi se što bolje plasirali na tabeli i uključili u borbu za Evropu.