ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Убедљива победа над ФК “Копаоник”

Radnicki vs Kopaonik

Фудбалски клуб „Раднички“ је данас у победио у другој припремној утакмицу против ФК “Копаоник” из Бруса. Ово је била прилика да се покажу резултати досадашњих припрема, што су нишки фудбалери свакако искористили и победили резултатом 7:2.

Након лаганог почетка утакмице, Нома Риота постиже први погодак у двадесетом минуту. После његовог поготка након двадесет минута односно у 42.минуту утакмице Милош Савановић доводи Раднички у вођство од 2:0. Тим резултатом се завршило прво полувреме.

Radnicki na Kopaoniku

На почетку другог полувремена тренер Петер Пакулт се одлучује да прву поставу коју су чинили Душан Живковић, Милош Петровић, Немања Љубисављевић, Владимир Симуновић, Никола Станковић, Милош Станојевић, Алекса Јовановић, Нома Риота, Милош Савановић, Александар Јовановић, Марко Мркић освежи изменама и у игру улазе: Никола Стевановић, Марко Томић, Лазар Арсић, Душан Живковић, Анид Траванчић и Лазар Ранђеловић.

Одмах након уласка на терен Анид Траванчић постиже погодак и доводи Раднички у вођство од 3:0. У 53. минуту, не тако неизвесне игре, Ранђеловић постиже гол и Нишлије још једним голом показују да су голгетерски настројени.

У листу стрелаца уписао се и Никола Стевановић који је постигао пети погодак. Још један спектакуларан погодак постиже Ранђеловић главом, чиме је довео Раднички у убедљиво вођство од 6:0. У самом финишу утакмице ФК “Копаоник” успева да смањи вођство на 6:1, а убрзо затим и на 6:2, али недовољно да би се угрозила победа Нишлија. Коначни резултат утакмице 7:2 поставио је Лазар Арсић.

- Ово је била утакмица на којој су фудбалери Радничког показали своје умеће и ентузијазам када је у питању победа. Суштина је да се настави са оваквом игром након повратка са припрема - изјавио је секретар Стручног штаба Милан Цветановић.