ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Ubedljiva pobeda nad FK “Kopaonik”

Radnicki vs Kopaonik

Fudbalski klub „Radnički“ je danas u pobedio u drugoj pripremnoj utakmicu protiv FK “Kopaonik” iz Brusa. Ovo je bila prilika da se pokažu rezultati dosadašnjih priprema, što su niški fudbaleri svakako iskoristili i pobedili rezultatom 7:2.

Nakon laganog početka utakmice, Noma Riota postiže prvi pogodak u dvadesetom minutu. Posle njegovog pogotka nakon dvadeset minuta odnosno u 42.minutu utakmice Miloš Savanović dovodi Radnički u vođstvo od 2:0. Tim rezultatom se završilo prvo poluvreme.

Radnicki na Kopaoniku

Na početku drugog poluvremena trener Peter Pakult se odlučuje da prvu postavu koju su činili Dušan Živković, Miloš Petrović, Nemanja Ljubisavljević, Vladimir Simunović, Nikola Stanković, Miloš Stanojević, Aleksa Jovanović, Noma Riota, Miloš Savanović, Aleksandar Jovanović, Marko Mrkić osveži izmenama i u igru ulaze: Nikola Stevanović, Marko Tomić, Lazar Arsić, Dušan Živković, Anid Travančić i Lazar Ranđelović.

Odmah nakon ulaska na teren Anid Travančić postiže pogodak i dovodi Radnički u vođstvo od 3:0. U 53. minutu, ne tako neizvesne igre, Ranđelović postiže gol i Nišlije još jednim golom pokazuju da su golgeterski nastrojeni.

U listu strelaca upisao se i Nikola Stevanović koji je postigao peti pogodak. Još jedan spektakularan pogodak postiže Ranđelović glavom, čime je doveo Radnički u ubedljivo vođstvo od 6:0. U samom finišu utakmice FK “Kopaonik” uspeva da smanji vođstvo na 6:1, a ubrzo zatim i na 6:2, ali nedovoljno da bi se ugrozila pobeda Nišlija. Konačni rezultat utakmice 7:2 postavio je Lazar Arsić.

- Ovo je bila utakmica na kojoj su fudbaleri Radničkog pokazali svoje umeće i entuzijazam kada je u pitanju pobeda. Suština je da se nastavi sa ovakvom igrom nakon povratka sa priprema - izjavio je sekretar Stručnog štaba Milan Cvetanović.