ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (15)

Угрожена безбедност стадиона повод за одлагање утакмице

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

Фудбалски клуб“ Раднички“ из Ниша је 26.07.2017 године поднео захтев за одлагање утакмице са ФК “Младост“ из Лучана, која је заказана за петак 28.07.2017. године за 17,30 часова на стадиону „Чаир“ у Нишу.

Подсећамо да се тренутно реконструише стадион „Чаир“ а у складу с тим извођачи радова „МД градња инжењеринг транспорт“ су 26. јула обавестили Раднички „ да стадион није безбедан за одигравање утакмице , јер  је потребна хитна интервенција на електро инсталацијама“. Такође истог дана „ ЕПС дистрибуција“ је дописом обавестила наш клуб да су изласком на терен утврђене неправилности, односно да је прикључни вод, који је затечен на лицу места, технички неисправан и небезбедан за грађане и околину.

Имајући у виду да је безбедност гледалаца и учесника утакмице на првом месту, ФК „Раднички“ је затражио од ФСС и Заједнице Супер лиге Србије да одложе одигравање ове утакмице до даљњег, јер на територији Града Ниша и Нишавског округа не постоји ни један стадион, односно спортски објекат који испуњава услове, које су прописали ФСС и Заједница Супер лиге Србије за одигравање првенствених утакмица.

У духу пријатељских односа које имамо са ФК “Младост“ Лучани благовремено смо их обавестили о дешавањима, која су неминовно довела до тога да се утакмица мора одложити како се нико не би довео у опасност.