ING Software
ING Software

Vesti

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (14)

Ugrožena bezbednost stadiona povod za odlaganje utakmice

vesti-sa-caira-radnicki-700x400

Fudbalski klub“ Radnički“ iz Niša je 26.07.2017 godine podneo zahtev za odlaganje utakmice sa FK “Mladost“ iz Lučana, koja je zakazana za petak 28.07.2017. godine za 17,30 časova na stadionu „Čair“ u Nišu.

Podsećamo da se trenutno rekonstruiše stadion „Čair“ a u skladu s tim izvođači radova „MD gradnja inženjering transport“ su 26. jula obavestili Radnički „ da stadion nije bezbedan za odigravanje utakmice , jer  je potrebna hitna intervencija na elektro instalacijama“. Takođe istog dana „ EPS distribucija“ je dopisom obavestila naš klub da su izlaskom na teren utvrđene nepravilnosti, odnosno da je priključni vod, koji je zatečen na licu mesta, tehnički neispravan i nebezbedan za građane i okolinu.

Imajući u vidu da je bezbednost gledalaca i učesnika utakmice na prvom mestu, FK „Radnički“ je zatražio od FSS i Zajednice Super lige Srbije da odlože odigravanje ove utakmice do daljnjeg, jer na teritoriji Grada Niša i Nišavskog okruga ne postoji ni jedan stadion, odnosno sportski objekat koji ispunjava uslove, koje su propisali FSS i Zajednica Super lige Srbije za odigravanje prvenstvenih utakmica.

U duhu prijateljskih odnosa koje imamo sa FK “Mladost“ Lučani blagovremeno smo ih obavestili o dešavanjima, koja su neminovno dovela do toga da se utakmica mora odložiti kako se niko ne bi doveo u opasnost.