ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Висинске припреме на Копаонику

Hotel "Junior"

Данас у јутарњим часовима фудбалери Радничког из Ниша кренули су на припреме за предстојећу суперлигашку сезону. Тим се упутио на Копаоник и биће смештени у хотелу „Јуниор“  у туристичком центру Брзеће. „Јуниор“ се налази на идеалној надморској висини од 1.100 метара на којој ће првотимци моћи да тренирају и припремају се за предстојећу сезону у одличним спортским условима.

На припремама ће провести десет дана и одиграће неколико контролних утакмица. Прва утакмица заказана одмах по доласку на Копаоник и играће се данас од 18 часова са Бачком. Већ следећу припремну утакмицу одиграће против домаћина са Копаоника у уторак 04.07, затим је за 08.07. најављена утакмица против Темнића, а за сам крај боравка на припремама одиграће утакмицу против црногорске Сутјеске.

Стручни штаб на челу са аустријским тренером Петером Пакултом најављује да ће на припремама за предстојећу сезону цео тим дати свој максимум, како би у наредном периоду постигли још боље резултате и довели Раднички до европског такмичења, где му и јесте место након показаних резултата у претходним сезонама.

Морамо напоменути да су фудбалери нишког клуба под вођством Аустријанца у претходне две пријатељске утакмице показалида је руководство клуба на челу са председником Ивицом Тончевим направило прави избор када је у питању нови тренер. Играчи су презентовали врхунску игру и остварили апсолутну доминантност у односу на противнике, победивши са по пет постигнутих голова на свакој утакмици.