ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Visinske pripreme na Kopaoniku

Hotel "Junior"

Danas u jutarnjim časovima fudbaleri Radničkog iz Niša krenuli su na pripreme za predstojeću superligašku sezonu. Tim se uputio na Kopaonik i biće smešteni u hotelu „Junior“  u turističkom centru Brzeće. „Junior“ se nalazi na idealnoj nadmorskoj visini od 1.100 metara na kojoj će prvotimci moći da treniraju i pripremaju se za predstojeću sezonu u odličnim sportskim uslovima.

Na pripremama će provesti deset dana i odigraće nekoliko kontrolnih utakmica. Prva utakmica zakazana odmah po dolasku na Kopaonik i igraće se danas od 18 časova sa Bačkom. Već sledeću pripremnu utakmicu odigraće protiv domaćina sa Kopaonika u utorak 04.07, zatim je za 08.07. najavljena utakmica protiv Temnića, a za sam kraj boravka na pripremama odigraće utakmicu protiv crnogorske Sutjeske.

Stručni štab na čelu sa austrijskim trenerom Peterom Pakultom najavljuje da će na pripremama za predstojeću sezonu ceo tim dati svoj maksimum, kako bi u narednom periodu postigli još bolje rezultate i doveli Radnički do evropskog takmičenja, gde mu i jeste mesto nakon pokazanih rezultata u prethodnim sezonama.

Moramo napomenuti da su fudbaleri niškog kluba pod vođstvom Austrijanca u prethodne dve prijateljske utakmice pokazalida je rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Ivicom Tončevim napravilo pravi izbor kada je u pitanju novi trener. Igrači su prezentovali vrhunsku igru i ostvarili apsolutnu dominantnost u odnosu na protivnike, pobedivši sa po pet postignutih golova na svakoj utakmici.