ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Нишлије надиграле Шапчане

macva

Након освојена три бода у Земуну фудбалери Радничког из Ниша су наставили у истом темпу и као гости у Шапцу победили Мачву резултатом 2:1.

Иако је утакмица играна на температури од 38 степени,Нишлије се нису устручавале да својом игром додатно загреју атмосферу на стадиону у Шапцу. Већ у 17.минуту игре Милан Павков је оправдао разлоге доласка на позајмицу из Црвене звезде и постигао погодак, који је Нишлије одржао у вођству све до другог полувремена. У 65.минуту игре Мачва успева да изједначи резултат голом Бојана Матића. Нерешен резултат, поред бројних шанси, остаје све до краја другог полувремена. Већ када се чинило да је ово и коначни резултат утакмице, у петом минуту надокнаде гол постиже Саша Стојановић и обезбеђује тријумф екипи из Ниша.

У првој постави Радничког су се на данашњој утакмици нашли: Младен Живковић, Андрија Мијаиловић, Славиша Стојановић, Лазар Арсић, Никола Аксентијевић, Никола Ковачевић, Александар Субић, Александар Јовановић, Милан Павков, Владимир Симуновић и Марко Голубовић. Тренер Мачве одлучио је да се као домаћини у овој утакмици Радничком супротставе:Ненад Филиповић, Филип Пејовић, Радош Протић, Лазар Ивић, НенадЈовановић, Младен Лазаревић, Миодраг Гемовић, Иван Обровац, Јордан Јовановић, Бојан Матић и Предраг Јеремић.