ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Nišlije nadigrale Šapčane

macva

Nakon osvojena tri boda u Zemunu fudbaleri Radničkog iz Niša su nastavili u istom tempu i kao gosti u Šapcu pobedili Mačvu rezultatom 2:1.

Iako je utakmica igrana na temperaturi od 38 stepeni,Nišlije se nisu ustručavale da svojom igrom dodatno zagreju atmosferu na stadionu u Šapcu. Već u 17.minutu igre Milan Pavkov je opravdao razloge dolaska na pozajmicu iz Crvene zvezde i postigao pogodak, koji je Nišlije održao u vođstvu sve do drugog poluvremena. U 65.minutu igre Mačva uspeva da izjednači rezultat golom Bojana Matića. Nerešen rezultat, pored brojnih šansi, ostaje sve do kraja drugog poluvremena. Već kada se činilo da je ovo i konačni rezultat utakmice, u petom minutu nadoknade gol postiže Saša Stojanović i obezbeđuje trijumf ekipi iz Niša.

U prvoj postavi Radničkog su se na današnjoj utakmici našli: Mladen Živković, Andrija Mijailović, Slaviša Stojanović, Lazar Arsić, Nikola Aksentijević, Nikola Kovačević, Aleksandar Subić, Aleksandar Jovanović, Milan Pavkov, Vladimir Simunović i Marko Golubović. Trener Mačve odlučio je da se kao domaćini u ovoj utakmici Radničkom suprotstave:Nenad Filipović, Filip Pejović, Radoš Protić, Lazar Ivić, NenadJovanović, Mladen Lazarević, Miodrag Gemović, Ivan Obrovac, Jordan Jovanović, Bojan Matić i Predrag Jeremić.