ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)

Раднички победио Земун

zemun-radnicki-006-1200x843

Фудбалери нишког Радничког забележили су данас у гостима победу у 3.колу Супер лиге савладавши Земун са 2:1.Овим резултатом Раднички је обезбедиопрва  три бода у актуелном првенству.

Сјајни Лазар Арсић постигао је оба поготка и то у само првих десет минута игре. Први гол је постигао већ у седмом минуту игре, а други гол Арсић је постигао из пенала само три мунута након првог поготка, што је Нишлијама до краја овог меча и осигурало победу. У 35.минуту игре домаћини су искористили своју шансу и смањили разлику на 2:1.Гол за Земун је постигао Вучић Немања али до краја меча нису успели да изједначе и доведу у питање победу „Радничког“.

Утакмица је завршена и са једним црвеним картоном за Марка Томића, фудбалера „Радничког“ из Ниша који је из игре искључен у 93.минуту.

У првих једанаест су се по одлуци шефа стручног штаба Петера Пакулта нашли: Живковић Младен, Мијаиловић Андрија, Мркић Марко,Арсић Лазар, Аксентијевић Никола,Ковачевић Никола, Јовановић Александар, Павков Милан, Симуновић Владимир, Станковић Никола и Голубовић Марко. На страни клуба из Земуна у првој постави нашли су се Остојић Срђан, Божовић Иван, Цветковић Ненад, Бубања Владимир, Вучић Немања, Ђаиловић Марко, Јовановић Стефан, Милосављевић Стефан, Асани Елмир, Ђенић Дејан и Димић Стефан.

Раднички већ 09.08. очекује меч у Шапцу против ФК“ Мачва“ од 18:00 часова на стадиону Мачва.