ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (13)

Следи анализа игре Рада

rad press

Шеф стручног штаба Радничког Петер Пакулт на данашњој конференцији за новинаре говорио је о очекивањима у вези утакмице Радничког са Радом која се игра у недељу на стадиону „Чаир“. Уједно, сумирао је утиске са последње две утакмице које су игране против Земуна и Мачве.

Поводом претходних одиграних утакмица је изјавио да су сами себи направили проблеме и да на жалост имају доста повређених играча. Пакулт је рекао да је добро да у оваквој „енглеској недељи“ имају прилику да мењају играче и да још увек није успео да оцени игру Рада али ће то свакако од данас радити и кренути са анализама противника како би могли да се до недеље што боље припреме.На питање да ли је добио састав од идеалних 11 играча, изјавио је да не постоји константних 11 стартних играча јер се увек дешава нешто ново и непредвиђено као што је то био црвени картон за Марка Томића. Затим је на констатацију новинара да је голман Младен Живковић број један од сада за њега, рекао, да су и пре утакмице са Земуном размишљали ко ће бити идеалан избор и да одлука да Живковић брани у последње две утакмице није донета само на основу грешке коју је Бојан Браћ направио, јер није он сам одговоран за гол који је Црвена звезда постигла. Веома је задовољан да у свом тиму има два играча истог ранга и драго му је што је баш Живковић који је оправдао поверење међу стативама.Што се тиче запажања да су штопери неискусни, нагласио је да се већ осам недеља воде преговори око довођења новог штопера који ће моћи да води екипу  и да учи момке који се адаптирају на нови клуб. Што се услова на терену стадиона „Чаир“ тиче сматра да морају узети оно што им се нуди и да се морају потрудити да извуку максимум из свега.

Фудбалер Лазар Арсић је као очекивања пред утакмицу са Радом изјавио да је после утакмице са Мачвом ово најважнија утакмица али да је олакшавајућа околност што се игра пред нашом публиком и што ће их „Мераклије“ у великом броју подржати у жељи да победе. За своје нове саиграче каже да су момци феноменални и као фудбалери и првенствено као људи.