ING Software
ING Software

Vesti

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (15)

Sledi analiza igre Rada

rad press

Šef stručnog štaba Radničkog Peter Pakult na današnjoj konferenciji za novinare govorio je o očekivanjima u vezi utakmice Radničkog sa Radom koja se igra u nedelju na stadionu „Čair“. Ujedno, sumirao je utiske sa poslednje dve utakmice koje su igrane protiv Zemuna i Mačve.

Povodom prethodnih odigranih utakmica je izjavio da su sami sebi napravili probleme i da na žalost imaju dosta povređenih igrača. Pakult je rekao da je dobro da u ovakvoj „engleskoj nedelji“ imaju priliku da menjaju igrače i da još uvek nije uspeo da oceni igru Rada ali će to svakako od danas raditi i krenuti sa analizama protivnika kako bi mogli da se do nedelje što bolje pripreme.Na pitanje da li je dobio sastav od idealnih 11 igrača, izjavio je da ne postoji konstantnih 11 startnih igrača jer se uvek dešava nešto novo i nepredviđeno kao što je to bio crveni karton za Marka Tomića. Zatim je na konstataciju novinara da je golman Mladen Živković broj jedan od sada za njega, rekao, da su i pre utakmice sa Zemunom razmišljali ko će biti idealan izbor i da odluka da Živković brani u poslednje dve utakmice nije doneta samo na osnovu greške koju je Bojan Brać napravio, jer nije on sam odgovoran za gol koji je Crvena zvezda postigla. Veoma je zadovoljan da u svom timu ima dva igrača istog ranga i drago mu je što je baš Živković koji je opravdao poverenje među stativama.Što se tiče zapažanja da su štoperi neiskusni, naglasio je da se već osam nedelja vode pregovori oko dovođenja novog štopera koji će moći da vodi ekipu  i da uči momke koji se adaptiraju na novi klub. Što se uslova na terenu stadiona „Čair“ tiče smatra da moraju uzeti ono što im se nudi i da se moraju potruditi da izvuku maksimum iz svega.

Fudbaler Lazar Arsić je kao očekivanja pred utakmicu sa Radom izjavio da je posle utakmice sa Mačvom ovo najvažnija utakmica ali da je olakšavajuća okolnost što se igra pred našom publikom i što će ih „Meraklije“ u velikom broju podržati u želji da pobede. Za svoje nove saigrače kaže da su momci fenomenalni i kao fudbaleri i prvenstveno kao ljudi.