ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Трећа победа у низу

radnicki rad 2017 avg

Након три узастопне победе Раднички се изборио за пето место на табели . У вечерашњем дуелу Нишлије су против ФК“Рад“ из Београда оствариле победу са резултатом од 2:0. Стрелац је у првом полувремену у четрдесетом минуту био стандардно добар Лазар Арсић, док је у другом полувремену игре, нишке навијаче обрадовао Славиша Стојановић у 77.минуту, који је у Раднички као појачање стигао из Израела. Гости поред уиграних домаћина и  поред свег труда, нису имали много шанси за промену резултата.

На прес конференцији одржаној након утакмице, шеф стручног штаба ФК“Рад“ тренер Петрић Гордан је на питање новинара какви су му утисци са утакмице одговорио да,“опрашта свима све“ и да ће они који знају читати између редова схватити шта жели да каже. Што се тиче тима Радничког честитао им је на три остварене победе и рекао да његовом тиму не преостаје ништа друго, но да сакупља бодове у следећим дуелима против тимова нижег ранга, јер ипак је Ниш фудбалски град и Раднички је један од водећих клубова у српском фудбалу.

Шеф стручног штаба ФК“Раднички“ Ниш Петер Пакулт је изјавио да је веома задовољан вечерашњом игром, да смо имали мало и среће јер је и Рад имао доста прилика али их није искористио. Такође је навео да је након оствареног вођства од 1:0 све постало много лакше и да је игра постала много боља. Задовољан је чињеницом да се екипа није штедела и да је истрчала свих 90 минута, на чему им честита и сумира да је ово било једно предивно вече. На питање новинара како коментарише натписе који се у медијима појављују последњих дана, да напушта Раднички, Петер Пакулт је рекао да он ни у једном тренутку није довео у питање свој рад у клубу и да он лично жели да настави сарадњу са Радничким.

Што се састава екипа на вечерашњој утакмици тиче, наш тим су сачињавали следећи играчи: Младен Живковић, Марко Томић, Славиша Стојановић, Лазар Арсић, Никола Аксентијевић, Никола Ковачевић, Александар Субић, Александар Јовановић, Милан Павков, Владимир Симуновић, Марко Голубовић. Гостујућу екипу Рада чинили су: Бојан Зоговић, Зоран Љубинковић, Ђорђе Денић, Богдан Младеновић, Александар Лутовац, Никола Шипчић, Стефан Вицо, Никола Мараш, Игор Зоњић, Филип Баиновић, Ненад Лукић.