ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (5)

Три бода за врх табеле

mladost

Раднички је на вечерашњој утакмици победивши Младост из Лучана резултатом 2:1 освојио још три бода и са укупно 13 освојених бодова се налази на четвртој позицијина табели испред актуелног шампиона Партизана.

Иако је игра у првом полувремену била доста статична Раднички је успео да поведе голом Славише Стојановића у 44. минуту. Претходно је Лазар Арсић у 38.минуту имао прилику да из казненог ударца затресе мрежу Младости.Након бројних шанси вођство је повисио Милан Павков голом у 61. минуту (КУ). На другој страни гости су  успели да затресу Живковићеву мрежу у 80.минуту голом Милоша Трифуновића.

На прес конференцији након утакмице новинарима се обратио тренер Младости Васић Радојица који је сумирао утиске и изјавио да је јако поносан на своју екипу и на оно што су вечерас успели да покажу са седам стандардних играча мање, који нису играли, што због повреда, што због стомачног вируса, од којег се нису опоравили.Шеф стручног штаба Радничког је честитао противнику на игри и изјавио да је победа Нишлија заслужена. Рекао је да је Младост тиме што није извела свој најбољи састав на терен успела  мало и да поремети планове игре Радничког. Пакулт је рекао да су и поред тога фудбалери Радничког успели да наметну свој темпо и да су играли баш онако како су желели. Једини пропуст који су направили је тај што су у 61.минуту игре, дуплиравши вођство, престали да играју оним темпом којим су до тада играли па су Лучанци то искористли  и смањили разлику на 2:1.

Утакмицу је пратило око 3.000 гледалаца.