ING Software
ING Software

Vesti

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)

FOKUSIRANI NA POBEDU U NEDELJU

press nis 22092017

Na pres konferenciji povodom predstojeće utakmice koju će Radnički odigrati protiv Javor-Matisa svoje očekivanja su izneli šef stručnog štaba Ivan Jević kao i fudbaleri Saša Stojanović i Mladen Živković.

Trener Jevićje na početku razgovora naglasio da se očekivanja od Radničkog znaju, a to je svakako pobeda. On je naglasio da u timu postoji dosta povređenih i prehlađenih igrača i dodao je da se uprkos tome moraju fokusirati na pobedu, tako da će na predstojećoj utakmici u prvom sastavu igrati oni koji su najspremniji. O ekipi Javora je rekao da su u igri dosta defanzivni ali da imaju nekoliko dobrih igrača koje bi mogli da iskoriste. Osvrnuvši se na utakmicu koju je Radnički izgubio i ispao iz daljeg takmičenja u Kupu Srbije, rekao je da je stručni štab zajedno sa upravom, imao konstruktivan sastanak sa igračima, na kojemsu pokušali da reše sve probleme koji su doveli do takvog ishoda utakmice. Takođe je rekao da su mladi igrači dobili svoju šansu i minutažu na utakmici, u kojoj su mogli da se pokažu, ali je nisu na najbolji mogući način iskoristili. Bez obzira što su izgubili poslednje tri odigrane utakmice, smatra da je u utakmici sa Partizanom bilo par individualnih grešaka ali da je generalno zadovoljan onim što su igrači pokazali u igri protiv Partizana.

Fudbaler Stojanović smatra  da će Javor pokušati da iskoristi trenutni „pad“ koji je osetan u ekipi, zbog izgubljene utakmice protiv Zlatibora. On je naglasio da će ekipa Radničkog dati sve od sebe kako bi osvojili tri boda.  Živković je naglasio da će takođe dati sve od sebe na predstojećoj utakmici, jer su na adekvatan način prepoznali problem koji je doveo do nezadovoljavajućih rezultata i na putu su da ih uspešno reše.