ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Nerešeno protiv OFK Bačka

backa

U osmom kolu Super lige Srbije FK“ Radnički“ je gostovao  OFK “Bačka“ u  Bačkoj Palanci i utakmicu završio nerešenim rezultatm 1:1.

Nišlije su danas po prvi put igrale pod rukovodstvom novog šefa stručnog štaba Ivana Jevića. Utakmica se igrala protiv ekipe koju dobro poznaju, jer su na pripremama u Brzeću, koje su održane pre početka takmičarske sezone, imali prilike da snage protiv Bačke odmere čak dva puta.

Prvo poluvreme je teklo sporo i završeno je bez golova. Već u drugom poluvremenu u 51. minutu Nikola Aksentijević pogađa mrežu Bačke i dovodi Radnički u vođstvo od 1:0. Osim gola Radničkog, drugo poluvreme ove utakmice obeležilo je čak pet žutih kartona, od kojih su četiri dodeljena Nišlijama. Kada je već sve bilo rešeno i kada se nakon isteka 90 minuta igre stekao utisak da će se Nišlije kući vratiti sa pobedom, meč je produžen za još četiri minuta. Poslednji minut nadoknade bio je fatalan po Radnički jer je Bačka izjednačila rezultat golomRadovana Ivkovića.

U prvoj postavi za tim Radničkog danas su igrali: Mladen Živković, Lazar Arsić, Nikola Aksentijević, Miloš Petrović, Nikola Raspopović, Nikola Kovačević, Aleksandar Subić, Aleksandar Jovanović, Milan Pavkov, Ivan Miladinović i Marko Golubović. Dok su na klupi, za početak, ostali:Nemanja Krznarić, Nikola Stevanović, Saša Stojanović, Dušan Živković, Vladimir Simunović, Riota Noma i Nikola Stanković. U igru su ušli i Živković, Noma i Stojanović. Utakmicu je pred oko 900 gledalaca sudio Marko Popović.