ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ОЧЕКУЈЕМО НОВА ТРИ БОДА ПРЕД ПРВЕНСТВЕНУ ПАУЗУ

press 28092017

Данас је одржана конференција за новинаре поводом утакмице која ће се одиграти у суботу 30. септембра на градском стадиону у Суботици. Противничка екипа Нишлијама биће Спартак-Ждрепчева крв, која тренутно заузима шесто место на табели Супер лиге са освојених 19 бодова, док се Раднички са освојеним 21. бодом налази на петом месту табеле.

Шеф стручног штаба Иван Јевић је коментаришући Спартак рекао да су они екипа која је најпријатније изненађење у такмичењу и која је веома добро играла до сада у првенству. Нагласио је да је њихов тим састављен од веома квалитетних младих играча који добро функционишу, али да без обзира на све, играче Радничког то не треба да омета у игри већ треба да се сконцентришу на себе и своју игру. Напомиње да стратегија за предстојећу утакмицу већ постоји и да му је драго што се већина повређених играча полако опоравља и што ће у предстојећој утакмици већ моћи да рачуна на неке од њих. Ово је за Јевића једна од најбитнијих утакмица за коју каже да има веома висока али реална очекивања. Он истиче да је атмосфера у тиму складна и задовољавајућа.

Стрелац гола на претходној утакмици Милан Павков рекао је да је на предстојећој утакмици најважније да одиграју добро и узму бодове, како би се пред предстојећу паузу задовољни разишли. Додао је и да очекује да ће и на предстојећој утакмици наставити низ у постизању голова. Славиша Стојановић који је од првог дана доласка новог тренера био повређен, наглашава да је веома задовољан стањем које је затекао у екипи након доласка новог тренера, и тиме што су његови саиграчи пуни самопоуздања. За себе каже да је још увек недовољно опорављен за наступ на предстојећој утакмици али да ће се већ од следећег кола наћи на располагању стручном штабу и одговорити на све њихове захтеве.