ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

OČEKUJEMO NOVA TRI BODA PRED PRVENSTVENU PAUZU

press 28092017

Danas je održana konferencija za novinare povodom utakmice koja će se odigrati u subotu 30. septembra na gradskom stadionu u Subotici. Protivnička ekipa Nišlijama biće Spartak-Ždrepčeva krv, koja trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Super lige sa osvojenih 19 bodova, dok se Radnički sa osvojenim 21. bodom nalazi na petom mestu tabele.

Šef stručnog štaba Ivan Jević je komentarišući Spartak rekao da su oni ekipa koja je najprijatnije iznenađenje u takmičenju i koja je veoma dobro igrala do sada u prvenstvu. Naglasio je da je njihov tim sastavljen od veoma kvalitetnih mladih igrača koji dobro funkcionišu, ali da bez obzira na sve, igrače Radničkog to ne treba da ometa u igri već treba da se skoncentrišu na sebe i svoju igru. Napominje da strategija za predstojeću utakmicu već postoji i da mu je drago što se većina povređenih igrača polako oporavlja i što će u predstojećoj utakmici već moći da računa na neke od njih. Ovo je za Jevića jedna od najbitnijih utakmica za koju kaže da ima veoma visoka ali realna očekivanja. On ističe da je atmosfera u timu skladna i zadovoljavajuća.

Strelac gola na prethodnoj utakmici Milan Pavkov rekao je da je na predstojećoj utakmici najvažnije da odigraju dobro i uzmu bodove, kako bi se pred predstojeću pauzu zadovoljni razišli. Dodao je i da očekuje da će i na predstojećoj utakmici nastaviti niz u postizanju golova. Slaviša Stojanović koji je od prvog dana dolaska novog trenera bio povređen, naglašava da je veoma zadovoljan stanjem koje je zatekao u ekipi nakon dolaska novog trenera, i time što su njegovi saigrači puni samopouzdanja. Za sebe kaže da je još uvek nedovoljno oporavljen za nastup na predstojećoj utakmici ali da će se već od sledećeg kola naći na raspolaganju stručnom štabu i odgovoriti na sve njihove zahteve.