ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

Рана елиминација у Купу Србије

stadion-panorama-3

На стадиону Швајцарија на Златибору одиграна је утакмица 1/16 финала Купа Србије између ФК Златибор и Радничког. Утакмица је након 90 минута игре завршена резултатом 0:0. Победник је одлучен након извођења казнених удараца резултатом 7:6 у корист Златибораца.

Иако је ово требао да буде лак меч за Нишлије, из разлога што се Златибор такмичи у нижим лигама, испоставило се да ипак није тако и да су изненађења итекако могућа. Ипак до изненађења у крајњем резултату је дошло тек након што се о победнику одлучивало пеналима. Још једном се показало да су пенали лутрија и да оба тима имају подједнаке шансе да прођу даље. Извођачи једанестераца за Раднички су били: Милан Павков, Александар Јовановић, Лазар Арсић, Никола Ковачевић, Нома Риота и Александар Субић. За Златибор голове су постигли: Богдан Миличић, Никола Лазовић, Душан Цветковић, Драган Павловић и Марко Марјановић.

Овом победом је Златибор савладао суперлигаша из Ниша и пласирао се у осмину финала Купа Србије. Раднички је, на жалост, као и прошле године испао из Купа већ у раној фази такмичења. Оно што сада преостаје јесте да се екипа консолидује и усмери сву пажњу на освајање нових првенствених бодова у дуелу са Јавором наредног викенда.

Утакмица 11. Кола Супер лиге са Јавор-Матисом игра се на Чаиру у недељу од 19 часова .