ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (8)

Важна три бода за Раднички

borac

Након два ремија Раднички је на свом терену однео победу против Борца. Утакмица је завршена резултатом 1:0. Овом победом Раднички је остао непоражен наконд другог кола првенства.

Већ у првом минуту игре, Иван Миладиновић, најновије појачање у тиму,  је постигао гол за Раднички. Реч је о фудбалеру који је дошао из Јагодине и за кога је тренер на новинарској конференцији рекао да има велика очекивања ,која је он у сваком случају на вечерашњем мечу и оправдао. Током оба полувремена гостујућа екипа је била више сконцентрисана на одбрану, док су Нишлије покушавале да увећају своје вођство али им то до краја меча није успело. Сјајну шансу је Лазар Арсић пропустио у 69. минуту шутнувши лопту изнад пречке. Осим ове шансе може се рећи да током целих 90 минута није било озбиљнијих напада на противнички гол.

На конференцији након утакмице шеф стручног штаба Радничког Иван Јевић, коментаришући вечерашњу игру, нагласио је да је најбитније да су освојена три бода и да без обзира на резултате које Раднички има, мора се играти много боље и агресивније од онога како се вечерас играло. Додао је да очекује да игра буде што боља у предстојећим утакмицама, мада је доста играча повређено и исцрпљено.

Тренер Борца Игор Спасић је за вечерашњу игру рекао да је то била једна од најбољих игра Чачана од почетка првенства и да је гол који су примили у првом минуту био само подстрек да се до краја утакмице боре и дају све од себе.

Видео извештај (superliga.rs):