ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ОМЛАДИНЦИ И КАДЕТИ ПОРАЖЕНИ ОД ЗВЕЗДЕ

omladinci

Омладинци и кадети Фудбалског клуба Раднички овог викенда одмерили су снаге са вршњацима из Црвене звезде и уписали поразе.

Омладинци су у склопу 12. кола лиге Србије изгубили са 1:0, а победоносни погодак за Црвену звезде пред 500 гледалаца постигао је Босић у 59. минуту.

Тренер Радничког Дејан Бранковић Црвеној звезди је супротставио следећу поставу: Милорад Којић, Лазар Стефановић, Александар Стаменковић (од 55. Душан Станковић), Алекса Јовановић, Никола Ристић, Никола Петровић, Петар Ристић, Михајло Топаловић (од 69. Вук Булатовић), Андреја Стаменковић, Лазар Младеновић (од 77. Бранислав Младеновић), Петар Ђирковић.

Нишки Раднички након 12 одиграних кола има 13 бодова на свом конту и заутима 11. место на табели, а у наредном колу очекује га гостовање екипи Бродарца.

Са Црвеном звездом су у сусрету 12. кола одмерили снаге и катеди Радничког и изгубили резултатом 4:1.

Погодак за Раднички постигао је Душан Велинов у 56. минуту, а стрелци за госте били су Пантовић у 29, Бабић у 33 и Дедијер у 55. и 76. минуту.

Тренер Радничког Дејан Ристић на терен је послао следећу поставу: Стефан Илић, Војин Ивковић, Иван Ераковић (од 72. Uglješa Митић), Дуле Батијаревић, Лука Ивковић, Виктор Петровић (од 46. Урош Јемовић), Илија Стојанчић (од 60. Никола Стојановић), Марко Ивечић,Душан Велинов, Никола Јанковић (од 70. Иван Денковић), Петар Миловановић (од 85. Миладин Окичић).

Раднички је овим поразом остао на осам освојених бодова и налази се на 15. позицији на табели, а у наредном колу гостоваће екипи Бродарца.