ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

OMLADINCI I KADETI PORAŽENI OD ZVEZDE

omladinci

Omladinci i kadeti Fudbalskog kluba Radnički ovog vikenda odmerili su snage sa vršnjacima iz Crvene zvezde i upisali poraze.

Omladinci su u sklopu 12. kola lige Srbije izgubili sa 1:0, a pobedonosni pogodak za Crvenu zvezde pred 500 gledalaca postigao je Bosić u 59. minutu.

Trener Radničkog Dejan Branković Crvenoj zvezdi je suprotstavio sledeću postavu: Milorad Kojić, Lazar Stefanović, Aleksandar Stamenković (od 55. Dušan Stanković), Aleksa Jovanović, Nikola Ristić, Nikola Petrović, Petar Ristić, Mihajlo Topalović (od 69. Vuk Bulatović), Andreja Stamenković, Lazar Mladenović (od 77. Branislav Mladenović), Petar Đirković.

Niški Radnički nakon 12 odigranih kola ima 13 bodova na svom kontu i zautima 11. mesto na tabeli, a u narednom kolu očekuje ga gostovanje ekipi Brodarca.

Sa Crvenom zvezdom su u susretu 12. kola odmerili snage i katedi Radničkog i izgubili rezultatom 4:1.

Pogodak za Radnički postigao je Dušan Velinov u 56. minutu, a strelci za goste bili su Pantović u 29, Babić u 33 i Dedijer u 55. i 76. minutu.

Trener Radničkog Dejan Ristić na teren je poslao sledeću postavu: Stefan Ilić, Vojin Ivković, Ivan Eraković (od 72. Uglješa Mitić), Dule Batijarević, Luka Ivković, Viktor Petrović (od 46. Uroš Jemović), Ilija Stojančić (od 60. Nikola Stojanović), Marko Ivečić,Dušan Velinov, Nikola Janković (od 70. Ivan Denković), Petar Milovanović (od 85. Miladin Okičić).

Radnički je ovim porazom ostao na osam osvojenih bodova i nalazi se na 15. poziciji na tabeli, a u narednom kolu gostovaće ekipi Brodarca.