ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (18)

ПОНОСНИ НА СВОЈЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦЕ

repr1

Након 30 година један фудбалер Радничког из Ниша позван је у А репрезентацију Србије.
Управа клуба поносна је на чињеницу да је, упркос финансијским проблемима који су у последње време задесили клуб након невероватних судских пресуда, наш фудбалер позван у националну селекцију, јер то показује да смо на правом путу.

Упркос онима који на све начине покушавају да уназаде Раднички и врате га у нижу лигу, управа клуба, на челу са Ивицом Тончевим не одустаје од циљева који су зацртани још приликом доласка у клуб.
Управа клуба задовољна је што је препознат неспорни талент Николе Аксентијевића и што му је пружена шанса да игра у мечу против Јужне Кореје, репрезентације која ће се наћи на Светском првенству у Русији наредне године.

Никола Аксентијевић има 24 године, наступа на позицији десног бека, а током каријере играо је за Партизан, Телеоптик, Витесе, Мускрон и Војводину. Дрес нашег клуба задужио је летос и у њему стекао статус А репрезентативца Србије.

Клуб очекује да ће ово међународно искуство помоћи Аксентијевићу у будућој борби Радничког за своје место у Европи, јер ми од тога не одустајемо.

Раднички је поносан и на чињеницу да у овом тренутку има и члана младе репрезентације Србије до 21 године, јер је место на списку селектора Горана Ђоровића нашао Марко Мркић.
Мркић је “дете” нашег клуба. Реч је о крилном нападачу, који се добро се сналази и на позицији класичног нападача. Током каријере наступао је и за селекцију Србије до 20 година.
Позиви нашим фудбалерима у репрезентације јасан су показатељ да се на Чаиру озбиљно ради и да је пред клубом светла будућност.