ING Software
ING Software

Vesti

PONOSNI NA SVOJE REPREZENTATIVCE

repr1

Nakon 30 godina jedan fudbaler Radničkog iz Niša pozvan je u A reprezentaciju Srbije.
Uprava kluba ponosna je na činjenicu da je, uprkos finansijskim problemima koji su u poslednje vreme zadesili klub nakon neverovatnih sudskih presuda, naš fudbaler pozvan u nacionalnu selekciju, jer to pokazuje da smo na pravom putu.

Uprkos onima koji na sve načine pokušavaju da unazade Radnički i vrate ga u nižu ligu, uprava kluba, na čelu sa Ivicom Tončevim ne odustaje od ciljeva koji su zacrtani još prilikom dolaska u klub.
Uprava kluba zadovoljna je što je prepoznat nesporni talent Nikole Aksentijevića i što mu je pružena šansa da igra u meču protiv Južne Koreje, reprezentacije koja će se naći na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine.

Nikola Aksentijević ima 24 godine, nastupa na poziciji desnog beka, a tokom karijere igrao je za Partizan, Teleoptik, Vitese, Muskron i Vojvodinu. Dres našeg kluba zadužio je letos i u njemu stekao status A reprezentativca Srbije.

Klub očekuje da će ovo međunarodno iskustvo pomoći Aksentijeviću u budućoj borbi Radničkog za svoje mesto u Evropi, jer mi od toga ne odustajemo.

Radnički je ponosan i na činjenicu da u ovom trenutku ima i člana mlade reprezentacije Srbije do 21 godine, jer je mesto na spisku selektora Gorana Đorovića našao Marko Mrkić.
Mrkić je “dete” našeg kluba. Reč je o krilnom napadaču, koji se dobro se snalazi i na poziciji klasičnog napadača. Tokom karijere nastupao je i za selekciju Srbije do 20 godina.
Pozivi našim fudbalerima u reprezentacije jasan su pokazatelj da se na Čairu ozbiljno radi i da je pred klubom svetla budućnost.