ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

PONOSNI NA SVOJE REPREZENTATIVCE

repr1

Nakon 30 godina jedan fudbaler Radničkog iz Niša pozvan je u A reprezentaciju Srbije.
Uprava kluba ponosna je na činjenicu da je, uprkos finansijskim problemima koji su u poslednje vreme zadesili klub nakon neverovatnih sudskih presuda, naš fudbaler pozvan u nacionalnu selekciju, jer to pokazuje da smo na pravom putu.

Uprkos onima koji na sve načine pokušavaju da unazade Radnički i vrate ga u nižu ligu, uprava kluba, na čelu sa Ivicom Tončevim ne odustaje od ciljeva koji su zacrtani još prilikom dolaska u klub.
Uprava kluba zadovoljna je što je prepoznat nesporni talent Nikole Aksentijevića i što mu je pružena šansa da igra u meču protiv Južne Koreje, reprezentacije koja će se naći na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine.

Nikola Aksentijević ima 24 godine, nastupa na poziciji desnog beka, a tokom karijere igrao je za Partizan, Teleoptik, Vitese, Muskron i Vojvodinu. Dres našeg kluba zadužio je letos i u njemu stekao status A reprezentativca Srbije.

Klub očekuje da će ovo međunarodno iskustvo pomoći Aksentijeviću u budućoj borbi Radničkog za svoje mesto u Evropi, jer mi od toga ne odustajemo.

Radnički je ponosan i na činjenicu da u ovom trenutku ima i člana mlade reprezentacije Srbije do 21 godine, jer je mesto na spisku selektora Gorana Đorovića našao Marko Mrkić.
Mrkić je “dete” našeg kluba. Reč je o krilnom napadaču, koji se dobro se snalazi i na poziciji klasičnog napadača. Tokom karijere nastupao je i za selekciju Srbije do 20 godina.
Pozivi našim fudbalerima u reprezentacije jasan su pokazatelj da se na Čairu ozbiljno radi i da je pred klubom svetla budućnost.