ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

У СУРДУЛИЦУ ПО ТРИ БОДА

vs sudulica

Сјајну серију у Суперлиги Србије фудбалери Радничког покушаће да наставе у среду од 15 часова, када ће у склопу 22. кола, последњег у јесењем делу првенства, гостовати Раднику из Сурдулице.

Нишлије се налазе у великој форми, имају 4 победе у низу и тренутно су на четвртој позицији на табели са 36 бодова. У добром расположењу је и екипа Радника, која у овај меч улази са 25 бодова и десетог места у Суперлиги, па се у Сурдулици очекује занимљив и ефикасан дуел.

Сусрет против Радника су на конференцији за медије најавили шеф стручног штаба Радничког Милан Ђуричић, те фудбалери Лазар Арсић и Славиша Стојановић, који су раније носили дрес Радника.

Тренер нишког клуба у Сурдулици неће моћи да рачуна на пожутелог Николу Аксентијевића, повређеног Марка Томића, а под знаком питања је ровити Саша Стојановић.

- Утакмица уопште неће бити лака из више разлога, а пре свега јер између два клуба постоји озбиљан ривалитет. Не бих да поредимдве екипе, Раднички је клуб са великом традицијом, али је са друге стране и Радник веома добар тим са квалитетним фудбалерима. Желимо да наставимо победнички низ и да сутра ставимо печат на јесењу “диплому“. Мислим да ће бити неизвесно али верујем да су момци спремни да добијемо овај меч. Проблеми са повредама нас и овај пут нису мимоишле, а на то су се надовезала и четири жута картона Аксентијевића, па ће и он морати да изостане. Највећу дилему имам око позиције на којој ће наступати Милош Петровић. Логично је да га вратим на десног бека због неиграња Аксентијевића, али пошто је против Чукаричког играо маестрално на позицији задњег везног, још увек не знам шта ми је чинити. Уколико га вратим на бека, задњег везног ће играти Нома, али дефинитивну одлуку донећу да дан утакмице. Верујем у овај тим и надам се да ћемо на заслужени одмор отићи са 39 бодова на свом конту- изјавио је Милан Ђуричић.

У повољан исход меча у Сурдулици верује и поуздани везиста Лазар Арсић.

-Следи нам јако занимљив меч, очекујемо пре свега једну отворену борбу. Ми немамо шта да изгубимо, а надам се да ће доста наших навијача бити у Сурдулици. Уз њихову подршку је много лакше и лепше играти и верујем да ћемо и ми бити на нивоу и уписати пету узастопну победу- јасан је Арсић, са којим се сложио и крилни нападач Славиша Стојановић.

-Познавајући рад тренера Сима Крунића и менталитет екипе Радника, могу да кажем да нас очекује много тешка утакмица. Радник је права домаћинска екипа, али ми у овај меч улазимо у сјајном расположењу и идемо тамо пуни самопоуздања по сва три бода- казао је Стојановић.