ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА БОТЕВОМ

vs botev

Фудбалери Радничког ремизирали су 2:2 (1:2) са бугарским Ботевом из Пловдива, у првој контролној утакмици на припремама у турском Белеку.

Нишки тим је боље отворио сусрет, имао је апсолутну контролу на средини терена, а повео је у 17. минуту, након одличног продора и асистенције Голубовића рутинске егзекуције капитена Александра Јовановића.

Петопласирани тим бугарске лиге је појачао ритам након примљеног поготка, извршио је велики притисак на последњу линију Нишлија и успео је да у року од два минута преокрене резултат.

Петков је у 32. минуту оштрим ударцем са 17 метара искоса са леве стране савладао голмана Живковића, а два минута касније Неделев је после соло-продора и ударца из сличне позиције као и код претходног гола, погодио за 1:2.

Тренер Бобан Дмитровић је на почетку другог полувремена заменио све фудбалере, осим голмана Живковића, а нова постава је одиграла квалитетних 45 минута и успела да дође до једног поготка, захваљујући Славиши Стојановићу у 75. минуту.

Раднички је у првом полувремену наступио у саставу: Живковић, Аксентијевић, Субић, Симуновић, Миладиновић, Петровић, Нома, Арсић, Голубовић, Александар Јовановић и Мркић. У наставку су поред голмана Живковића играли Булатовић, Мијаиловић, Филип Станковић, Ћирковић, Алекса Јовановић, Мићић, Саша Стојановић, Бабић, Жуниор и Славиша Стојановић.

Никола Станковић није играо због прехладе.

Раднички ће у Белеку одмерити снаге још са Верејом (27. јануар), Сигмом (30. јануар), Даежоном (31. јануар) и Мариуполом (4. фебруар).