ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

RADNIČKI REMIZIRAO SA BOTEVOM

vs botev

Fudbaleri Radničkog remizirali su 2:2 (1:2) sa bugarskim Botevom iz Plovdiva, u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Niški tim je bolje otvorio susret, imao je apsolutnu kontrolu na sredini terena, a poveo je u 17. minutu, nakon odličnog prodora i asistencije Golubovića rutinske egzekucije kapitena Aleksandra Jovanovića.

Petoplasirani tim bugarske lige je pojačao ritam nakon primljenog pogotka, izvršio je veliki pritisak na poslednju liniju Nišlija i uspeo je da u roku od dva minuta preokrene rezultat.

Petkov je u 32. minutu oštrim udarcem sa 17 metara iskosa sa leve strane savladao golmana Živkovića, a dva minuta kasnije Nedelev je posle solo-prodora i udarca iz slične pozicije kao i kod prethodnog gola, pogodio za 1:2.

Trener Boban Dmitrović je na početku drugog poluvremena zamenio sve fudbalere, osim golmana Živkovića, a nova postava je odigrala kvalitetnih 45 minuta i uspela da dođe do jednog pogotka, zahvaljujući Slaviši Stojanoviću u 75. minutu.

Radnički je u prvom poluvremenu nastupio u sastavu: Živković, Aksentijević, Subić, Simunović, Miladinović, Petrović, Noma, Arsić, Golubović, Aleksandar Jovanović i Mrkić. U nastavku su pored golmana Živkovića igrali Bulatović, Mijailović, Filip Stanković, Ćirković, Aleksa Jovanović, Mićić, Saša Stojanović, Babić, Žunior i Slaviša Stojanović.

Nikola Stanković nije igrao zbog prehlade.

Radnički će u Beleku odmeriti snage još sa Verejom (27. januar), Sigmom (30. januar), Daežonom (31. januar) i Mariupolom (4. februar).