ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

РАДНИЧКИ – СИГМА ОЛОМОУЦ 1:1

turska

Фудбалери Радничког ремизирали су и у трећој контролној утакмици у турском Белеку.

Нишки тим је одиграо 1:1 (1:0) са трећепласираном екипом најјаче чешке лиге Сигмом Оломоуц.

Раднички је у првом полувремену био бољи ривал на терену, што је материјализовао поготком новајлије Синише Бабића у 25. минуту. Била је то течна акција изабраника Бобана Дмитровића, па је лопта након 10 додавања стигла до Саше Стојановића, који је послао одличан пас завршни пас за Бабића, а овај је са крилне позиције утрчао у празан простор и рутински савладао голмана Сигме Рејхла.

У наставку меча је претила и веома квалитетна екипа из Чешке, а стрелац изједначујућег гола био је Плшек у 68. минуту.

За Раднички су на овом мечу играли: Шаранов (од 45. Живковић), Петровић, Булатовић (од 45. Аксентијевић), Симуновић, Субић, Мићић (од 65. Ћирковић), Нома (од 70. Алекса Јовановић), Арсић, Саша Стојановић (од 45. Александар Јовановић), Бабић (од 45. Мркић) и Славиша Стојановић.

Тренер Бобан Дмитровић је након меча рекао да је као и у ремијима против Ботева и Вереје видео доста добрих ствари у игри своје екипе, али и доста ситних грешкица у тактичко-техничким елементима, које се лако кажњавају у мечевима против јаких тимова попут Сигме. Млади стручњак је ипак нагласио да је задовољан залагањем и приступом, те да Раднички полако добија облик на којем треба да буде када почне такмичење у Суперлиги Србије.

Раднички ће у Белеку одмерити снаге још са Даежоном (31. јануар) и Мариуполом (4. фебруар).